Предложения за нови опции
#11 Girondins Bordeaux 13.11.2017 19:05
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Всеки ще иска нова сграда ,но въпроса е с какво ще спомогне тя за играта? Според мен с нищо-чиста прищявка,всеки ще я строи.Освен ако не е нещо за развитието на отбора (играчите) и е свързано с левро. Има по-важни неща,единодушни сме за сливане на групите ,давайте предложения за сливането.Моето е сливане на 4 конференции в 2.По този начин ще станат групи около 10-12 отбора.Ще има един мач за КК.Групите Ц и Д с нишо не пречат ,нека си останат,все пак за купата трябва да играеш с някой.За Сливането на двата сървъра съм против по-скоро ще има вредни последствия

#12 Corinthians 14.11.2017 08:47
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

При сливане на конференциите има сериозен проблем относно турнирите КШ и ЛШ.
При тази ситуация или трябва да отпаднат тези турнири или просто останалите конференции да останат с отбори ботове понеже, ще липсва бройката за предварителните кръгове. Предложението на #11 Автор: Girondins Bordeaux ми се струва разумно и добро начало, но пак трябва да се обмисли добре за КШ и ЛШ

#13 Чаворселона 14.11.2017 11:54
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

1.Аз съм за обединяването, но в първи сървър да се включат само отбори от втори сървър, които нямат регистрация тук.
2. Обединяването на конференциите ще е полезен ход за всички. Проблема с КШ и ЛШ може да се реши или с намаляне на предврителните кръгове или с даване право на участие в ЛШ на третия отбор и четвъртите с най-добри показатели (ако се налага). За КШ съответно право на участие придобиват класираните след тези места ( до попълване на необходимата бройка, на същия принцип).
3. Увеличаване капацитета на сградите ми се струва неудачно. Едно нещо не може да се развива безкрайно. Нова сграда от типа "тактическо развитие" или нещо от този род ще е по-добро. Предложението да се увиличи прихода на новорегистрираните потребители ми се струва доро.(beer)

#14 Corinthians 14.11.2017 15:26
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Как Ви се струва в дадена конференция да има само 1 лига и N на брой групи като за сега, ще останат 4, но при необходимост, ще се добавят нови по този начин, ще отпаднат само СУПЕР КУПИ на Конференциите, което с цел засилване на конкуренцията, ще бъде супер според мен. Очаквам мнения и коментари. Планувам да бъде въведено за сезон 70

#15 Girondins Bordeaux 14.11.2017 17:43
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Изобщо не трябва да говорим за отпадане на турнирите ,даже и защо да не направим един турнир Интертото?..
Предложението ми ще се доизпипа в смисъл..
Правим 2 Конференции
Първите 4 отбора играят в ЛШ
От 5 до 8/9 място играят в КШ
Евентуално ако се напълнят групите може да се въведе нов турнир Интертото за 8-10 място

#16 minior united 14.11.2017 22:34
minior united
33 Posts
Since 22.09.2009

Твърдо съм за За втора и трета точка ,дано стане че играта умира съм пълна скорост .Нека господин админа ся хване малко в работа нищо ново не се случва от 5 години СРАМОТА

#17 Myrtle_Beach 15.11.2017 04:14
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

Възможно ли е да се прехвърлят само активните отбори от втори сървър в първи, като те заемат мястото на ботове на случаен принцип по А групите? За сливането всеки ще е за, само не пипайте турнирите, защото те са най-интересното нещо в играта. Дори и по8 отбора от група да играят, турнирите трябва да останат.Радвам се,че има надежда най-накрая!!!

#18 Pleven United 19.11.2017 23:18
Pleven United
136 Posts
Since 25.02.2009

1. Премахнете всякакви ВИП недоразумения като 270мин. тренировки. Нека всеки да може да е равностоен и без да налива $$. Ние сами ще искаме да сме ВИП за да спонсорираме развитието на играта ако видим смисъл в нея.
2. Запис на IP-тата на потребителите. Съвпадащи IP-та да не могат да правят трансфер помежду си. Тъпи отправдания от сорта на: "брат ми иска да играе и той" да не са вървежни.
3. Използване на текущата рейтингова система за създаването на нови шампионати! Първите 30 формират супер лигата, а останалите формират система от 5 под-лиги, в които последните 3-ма отпадат, а първите 3-ма прогресират. Като има и съответните под-групи Б.В.Г.Д .... да няма ботове. (тук може да се помисли доста)
4. Система за изчаквателен режим. Не трябва да влизат нови отбори в А групите, а директно в последна дивизия.
5. Ясна система за трансферите (не може да ме накажат с 300 точки защото съм купил играч за 100к, а максималната му цена е била 95к като в момента на слагане на моята оферта 100к е бил тавана на играча.) + задължителното условие 5 играча да са от школата за юноши.
... Абе няма как да станат тея работи ако всичко не се преработи изцяло. Видно е, че така играта куца яко и е на изпроводяк.

#19 Corinthians 19.11.2017 23:50
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Защо не .... всичко написано от Plev3n United би могло да се въведе, но за начало само по 1 лига във всяка конференция е добре. После може да се помисли за ботовете.

#20 Pleven United 20.11.2017 00:04
Pleven United
136 Posts
Since 25.02.2009

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Защо не .... всичко написано от Plev3n United би могло да се въведе, но за
начало само по 1 лига във всяка конференция е добре. После може да се помисли за
ботовете.</blockquote>
Съгласих се в друга тема с опцията всички конференции да се обединят. Пак се повтарям. Спиране на всички турнири за 1-2-3 сезона няма да ни сбъркат. Нека наистина създадем конкуренция в групите и тогава да мислим за турнири.